Core Restauració
Core Restauració

Els R.R.H.H. a Core Restauració

A Core Restauració creiem que la contractació del personal idoni és la clau per aconseguir l'èxit. El nostre departament de R.R.H.H. selecciona al candidat adequat per a cadascun dels centres i ho forma contínuament perquè evolucioni i s'adapti al procés de treball, intentant sempre despertar en ells motivació i creativitat.

Actualment ens trobem en un procés de creixement i dins de la nostra estratègia de diferenciació hi ha una clara vocació de servei entre els nostres professionals.

Les nostres metes:

 

  • Aconseguir els objectius estratègics mitjançant la formació, la presa de decisions i la conscienciació dels integrants del nostre equip.

  • Aconseguir un equip flexible i amb capacitat d'adaptació en els temps canviants.

  • Aconseguir la motivació dels nostres professionals i fer-los partícips de la presa de decisions dins l'empresa.

  • Seleccionar i mantenir el personal més competitiu i complet.

 

Core Restauració integra un sistema de gestió de prevenció de riscos laborals i vigilància de la salut per minimitzar els riscos diaris en el lloc de treball.

L'equip humà

La nostra premissa és clara i fonamentada: l'equip humà és un dels actius més importants per Core Restauració. Per això, creiem que és essencial que tots els professionals que formen part del nostre equip se sentin escoltats i se'ls doni l'oportunitat d'expressar les seves idees i opinions, a més de fer-los partícips en la presa de decisions dels serveis.
El personal de cada centre ha de ser la imatge i les mans de Core Restauració amb els clients, i és per aquesta raó per la qual l'opinió i experiència dels nostres professionals és tan important.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Core Restauració S.L