Core Restauració
Core Restauració

ELS NOSTRES COMPROMISOS

Amb el client

Core Restauració està totalment enfocada al servei i al client. Prestem especial i total atenció als nostres compromisos per evolucionar i suposar una millora en tots els aspectes que el nostre client pugui necessitar.
Establim un vincle de col·laboració al que treballem constantment perquè tant el client com nosaltres puguem aconseguir els nostres objectius.

Qualitat

La qualitat és la nostra manera d'entendre la restauració, és un element bàsic en el qual ens impliquem minut a minut considerant el més mínim detall.

El nostre model de qualitat està basat en la millora contínua i en un pla de treball organitzat per departaments per aconseguir un objectiu comú: l'excel·lència de la qualitat.

Basem el nostre sistema de gestió de qualitat en el model ISO 9001, juntament amb altres models de gestió en matèria de prevenció de riscos laborals i gestió mediambiental.

 

Dietètica i Nutrició

Core Restauración té molt clara la importància de la dietètica i nutrició en el nostre model de gestió integral. Creiem que la nutrició és un element essencial en l'alimentació dels més petits.
Tant la dietètica com la nutrició són conceptes quotidians que haurien d'estar presents en tots els menjars, però no obstant això no acaben d'adoptar al protagonisme que haurien d'abastar.
Per aquesta raó, el departament de Dietètica i Nutrició de Core Restauració posa especial èmfasi a preparar menús totalment equilibrats nutricionalment, a més de facilitar la informació nutricional de cadascun dels plats que ho componen amb la finalitat de proporcionar una dieta equilibrada els 365 dies de l'any.

El nostre departament de Dietètica i Nutrició està a la disposició de centres i particulars per a qualsevol consulta que desitgin realitzar.

Seguretat Alimentària

El sistema de seguretat alimentària de Core Restauració està considerat dins del pla de qualitat, i alhora dins del marc legal vigent en matèria de sanitat.
Els models de gestió de seguretat alimentària estan basats en models de la norma ISO 9001 que ens permeten tenir un estricte seguiment i uns controls superiors als legalment exigibles. Per dur a terme aquests processos, es realitzen anàlisis dels aliments, plats acabats, superfícies i manipuladors diverses vegades a l'any amb laboratoris de reconegut prestigi. L'objectiu és assegurar que el nostre model de seguretat alimentària és eficaç en tots els aspectes.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Core Restauració S.L